Tuesday, March 22, 2011

친구.F.R.I.E.N.D.S

Salam to All..

My final exam is coming~
My final program is coming as well~
semuanya nak final...
 
FINAL MEETING FOR MRC (OLD & NEW)
  • 210311- 9PM @ Operation Room MHS. Macam acara serah portfolio untuk muka2 baru yang dilantik, tapi before panggil budak2 tuh, kami terlebih dahulu buat sesi HEART-TO-HEART. Minta maaf, luah kata2 semangat untuk 2 orang lama yang bakal meneruskan perjuangan dalam MRC MHS. semua orang mention on  EMOTION! sapa lagi emosional dalam ni kalo bukan aku kan... GRUMPY & SLEEPY -HEAD~ salu tak wat keje & marah orang tak tentu pasal sebab tuh semua orang yang kenal aku asyik kena marah je kan... patotlah sampai sekarang tak de pakwe...ahaks! 
  • 9.40PM... budak2 baru masuk... join meeting~ ntahlah, aku pun start dengan MRC tanpa ada sebarang pengalaman tapi aku tak rasa aku nak tanya setiap inci benda...benda yang tak patot tanya takyah la tanya dik oi~ kya... proof me wrong okaih... btw, tak yah la tunjuk NERD sangat. nak jadi ASKAR! "i'm very objective...kalo meeting wat cara meeting..." pergh! kalau ko nak tahu, tyme meeting la tyme nak eratkan hubungan... proof me wrong!(please2)
2010/2011 MRC... thank for EVERYTHING... all the best in ur FUTURE UNDERTAKING~



TERISTIMEWA UNTUK...

:HARDCORE:
SHAZNI HJ MUDA+IZZATUL MUSLIMAH+SOFIAH BAHARIN
"korang ajar aku erti sabar, tabah, enjoy, kerjasama, cara untuk expresikan diri... tak mungkin dapat membalas segala yang korang berikan. thank you so much... for spending ur time with me.."
:LOVELY ROOMATE:
"Sumpah saya terhutang budi sangat-sangat dengan WAHEDA ZULKIFLI+SHAHIDA ZULKIFLI+ROSMIDAH SAIDI...hanya Allah yang mampu balas jasa2 akak semua. mengenali akak2 saya kenal apa itu MRC, RESPONSIBLITY & how APPRECIATE others."
:PRECIOUS ROOMATE:
"LoVe korang sangat2! koranglah room mate pertama aku di IIUM. Bilik 5.9 masih terasa meriahnya...macam semalam baru kita jumpa IZZATUL SYUHADA+NURUL HAFIZAH.. terima kasih atas segala-galanya... sayang kalian berdua... NURUL JANNAH jugak..huhu.."
:BRAINY CHINGU!:
"Thank to Allah, i met korang... macam2 aku belajar dari korang... your FRIENDSHIP tell me everything... Thanks... don't forget me... IZATI AZIZAN+FARAH ELIANA+MASITAH BAHAROM+SALBIYAH RAHMAT...All the best!"
:FIRST & FOREMOST!:
"rasa2 dah nak dekat 3 tahun kan kita tak jumpa...rindu sangat dengan korang. terima kasih kerana sudi menjadi teman PERTAMA di MATRIC IIUM 06... selalu berdoa agar dapat bertemu semula. nak HUG korang kuat2. kya~ NUR DIANA+IZZATI (JET)+AIDA+SYOFIAH+IZYAN SYAHILA.. opps
LIYANA ZAHIM! kekeke...MAAF sangat-sangat! Aku banyak lukakan hati kau dengn yang lain dulu. terima kasih sebab sedarkan aku...kya~ T_T

:GENG OTTOKE:
Dalam banyak2 Geng Ottoke sempat jumpa 2 orang je ahlinya 
DAYANG HARTINI & FAY NANA JAE... hehe... tapi tak pe lah... ada rezeki insyaAllah boleh jumpa yang lain... kat konsert RE-UNION TVXQ? ngee~ boleh SHEE+ASHIE+RUCCI+KAK WAIEM.

:W.A.S.A.B.I:
:BESTIES:
"Mereka telah meninggalkan saya...mereka telah menjadi wanita berkejaya... tertinggal saya...huhu... RINDU!! sangat2 kat ATRIYYAH+WAANIY+ILANI+RABIATON! haa.. tak lupa kat member group ni yang comel...model gitu!
AISYAH!! ngee~ even kami sama-sama last sem! tapi jarang nak dapat jumpa... huhu bila kita nak REUNION?? huhu...

Ramai lagi yang aku tak mention dalam ni...jangan berasa hati...@U'KNOWANA a.k.a SHAZWANA NAZIM sayang kamu semua... kalo jumpa tengah jalan tuh...tegur-tegurlah... i'm glad to know all of you!
peluk korang kuat2! ngee~

3 comments:

Izzatul said...

wana...lluv u so much...tenkiu...huuhuu..

Izzatul said...

wana .... ^___^...first time ngomen kat cni..

shazni hj muda said...

waaa.....dla bru lpas layan lagu DOA PERPISAHAN...bukak plak post kt blog SHAZWANA NAZIM..waaa...siez...touched...latelyasek one litre of tears je..waaaaa...syg ko dmpai ujung nyawa.. moge ukhuwwah kite tak ade noktahnye..ameen..thanks Allah 4 granting me such a very wonderful buddy like her.. <3<3<3