Posts

Showing posts from March, 2016

ASTRO oh ASTRO

Image
Salaam All...
Nak bagitau ni... Mac 2016 banyak sungguh cerita menarik di ASTRO, sampai tak sempat nak tengok. Mujur ada ASTRO PVR. Tapi siaran ada jugak siaran yang bertindih hmm...
Come Back Mister! Kena tengok sebab ada Rain Oppa
Walaupun cerita macam mengarut, tapi untuk gelak-gelak boleh layan. Body-switched! hahahah Rain!

Decendant's of the sun
Our Song Joong Ki!
Drama ni menarik sebab kisah percintaan antara dua kerjaya yang sama-sama berkhidmat untuk negara, noble work. Mengupas kehidupan seorang Askar upahan dan Doktor bedah.

"Awak mesti tak ada pakwe sebab awak terlalu sibuk" -Askar
"Awak mesti tak ada makwe sebab terlalu penat"- Doktor


Uda dan Dara
Zul Ariffin in the house!

Kisah percintaan sejak zaman remaja, namun terpisah agak lama dan bertemu semula. Si jejaka pernah melukakan hati si dara. Luka yang masih berbekas cuba dirawat oleh si jejaka. Namun hati si dara masih belum terbuka.


Six Flying Dragons
:: Yoo Ah In & Byun Yo Han::
Drama epik berlata…