Tuesday, March 15, 2011

FOUND YOU part 1

Salam to all...

"we had joy... we had fun... we had season in the sun!"

Sebelum ni, kami tak pernah pun keluar bersama, seingat aku,selama aku pegang jawatan sebagai Head of Info & Edu, jarang kami bertegur sapa, sejak kami jadi Main board, baru ukhwah itu menjadi semakin erat... thanks to Allah. kadang2 kita takkan dapat mengagak siapa yang akan rapat dengan kita. inilah sequel persahabatan kami.

NILAI 3 (MAULIDUR RASUL 1432H)

unplanned...sebab nak cari barang2 4 program kami smua bergerak ke NILAI 3 Shopping~
aksi comey Izzatul Muslimah.... (pepe! kamu sgt comey!)
We love Camera verrryy much! hahah... 
ni waktu dekat masjid di NILAI
Miss President & Miss Vice President (LOVE both of u!)
Miss Tresurer & Miss Secretary
 
I enjoyed each moments with all of u guys! Found You! I think I had found my TRUE FRIENDS... THANK YOU FOR EVERYTHING!

1 comment:

Izzatul said...

rase cm nak nanges...