Posts

Showing posts from September, 2010

Gazumi Appa!! T-T

salam to all...
can i say... dear blog...
huhuhu...syahdunya nak menulis...saat2 semua rumet dah berada di LALALAND... mata aku pulak makin fresh..tercelik luas takleh tidor! kebetulan internet pulak mantop!

UPCOMING PROGRAM POSTPONE! mungkin ini bukan officially announce lagi, tapi aku dah boleh rasa program ni takkan jadi this november...
perasaan? sangatlah kecewa...coz ni lah sesuatu yang aku angan2kan dan aku berusaha untuk program ni..
dalam kepala tak ada lain dah selain...

"macam mana nak inform travel agent nak postpone program...(coz dah byk kali tangguh) "macam mana nak bgtaw PIC kat KOREA?" (asyik tukar tentative) "macam mana nak bagtaw advisor" (selalu ubah fikiran) "apa nak buat dengan passport kalo tak dapat pergi due to my status of graduation!" (next sem aku da grad!) macam mana? macam mana?
"Manusia merancang, Allah merancang... namun mungkin perancangan Allah lebih  baik..."
kata-kata ini mungkin boleh menyedapkan hati aku... mu…

Selamat bertunang!

Image
salam to all...
hari rabu lepas 15 sept 2010, Farah bertunang! hahah... macam tak percaya bila adik sepupu rapat aku da bertunang! semoga cepat ke jinjang pelamin! hmm...yang besnya, cousin-cousin aku yang lain pon balik jugak, and we are having fun. chit-chatting, yang paling tak leh blah, bergambo... 1 pose 4 cameras, semua nak abdikan kenangan yang sukar diulang semula... another thing yang aku excited, bila aku dapat main dengan niece aku... she is so cute! NISHA... she will call me ANJANG... GELARAN ni aku amek dari mak ayah aku, hehehe...