Sunday, March 27, 2011

Spring Potatoes Cafe Part 2

Salam to All...
Pelanggan tetap Spring Potato Cafe ke aku ni... Pagi2 Ilanie Lokman dah msg beritahu nak datang UIA, kebetulan malam tuh aku tak tidur coz sibuk buat resume. After subuh dalam kul 6.30 pagi baru aku melompat ke katil... tapi start kul 8am, mesej tak henti2 bunyi...dah tuh kul 11am alarm pulak start memekak (alarm sendiri plak tuh) kekeke...
Bila Lany msg, aku pun suggest supaya kitorang makan kat SPRING POTATO cafe. Lepas bincang2, kami pun keluar dalam pukul 5.30pm...
Ilanie Lokman @Spring Potato
Spring Potatoes (cheese & Onion cream)
Jajang Myeon (makanan wajib...kekeke)
New dish (Bulgokgi..) RM18 ada semangkuk nasi sekali... 
My Unni... Thanks for the treat... next destination... ICE ROOM with W.A.S.A.B.I members..

No comments: