ASTRO oh ASTRO

Salaam All...

Nak bagitau ni... Mac 2016 banyak sungguh cerita menarik di ASTRO, sampai tak sempat nak tengok. Mujur ada ASTRO PVR. Tapi siaran ada jugak siaran yang bertindih hmm...

Come Back Mister!
Kena tengok sebab ada Rain Oppa

Walaupun cerita macam mengarut, tapi untuk gelak-gelak boleh layan.
Body-switched! hahahah Rain!


Decendant's of the sun
Our Song Joong Ki!
Drama ni menarik sebab kisah percintaan antara dua kerjaya yang sama-sama berkhidmat untuk negara, noble work. Mengupas kehidupan seorang Askar upahan dan Doktor bedah.

"Awak mesti tak ada pakwe sebab awak terlalu sibuk" -Askar
"Awak mesti tak ada makwe sebab terlalu penat"- Doktor


Uda dan Dara
Zul Ariffin in the house!

Kisah percintaan sejak zaman remaja, namun terpisah agak lama dan bertemu semula. Si jejaka pernah melukakan hati si dara. Luka yang masih berbekas cuba dirawat oleh si jejaka. Namun hati si dara masih belum terbuka.


Six Flying Dragons
:: Yoo Ah In & Byun Yo Han::
Drama epik berlatar Era Joseon di mana pembinaan sebuah negara baru selepas Goryeo telah musnah. Pergolakan politik antara Ayah dan anak.


Aku Bukan Bimbo
Shahezy Sam... hmmm 
Aku tak faham sangat cerita ni, tapi sebab ada latar tempat di Korea, aku pun layan. hah! rasa Bimbo sangat..


Comments

Popular posts from this blog

Achiara & Manse