Thursday, June 17, 2010

Jung Min a Phenomenon?

Salam to All....
kekeke... soalan yang memang xbley blah dariku....

siapa dia ni?
awat tanya macam tuh?
apa ideology yang dia bawak?

ngueh3... xyah la serious sangat... cuma aku curious... kenapa bila toleh kiri, toleh kanan, dongak atas, tunduk bawah...ade je muka mamat neh...(ke sebab muka sama ngan junior aku?) kekekeke....
hmm... smlm kat status fesbuk pon aku tanya soalan nih.. tadi Shee pon tanya jugak... jadi aku pon lebih tertanya2 (walaupun aku patot congak soklan utk Government Finance esok)
baiklah... aku taw mamat ni pon cz Rucci salu sebut dalam chat & nama dia senang ingat dari 2 orang dalam SS501 tu (Hyun joong & baby pon cz nama lebih kurang je), sampai sekarang pon aku xleh hafal nama2 tuh, (kalo ade nama pentas cam Hero, U-know ke senang la nak ingat) eh..dia ke yang sibuk time Hwang Bo prepare food kat Jepun time WGM tuh? ke yang sorang lagi? erk..dok ingat..lemah ingatan betul aku kebelakangan ni... kena amek kismis ni (ada kena ke dgn post ni?)

MOSTLY RESPONDENT said... 
"dia femes coz sexy dance dia dalam Love Ya
 hmm... bagi aku ni lagi sexy

 erk...tak ke? bagi aku i SEXY abes..owh..dia da veteran?
eh...*nosebleed aku tengok taw..

#mata orang ni lain2 kadang2 kita rasa orang tuh biasa jer, tapi bagi sesetengah orang, dia lah yang sangat HOT, CUTE, BURNING,SEXY...kekeke.. itukah yang kita panggil personal taste? wah, tetiba personal taste pulak kat sini...kekeke....

9 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

SEXY dance die mmg sexyyyyyy habis tau! hahaha kalau nak banding die dgn Jae pun i think Jae lg sexyyy. Cuba tgk Mirotic. Awww~ hari-hari kene bantuan tambah darah! :P

Eh nak tau x, walaupun nickname si Jung Min tu sexy charisma bla bla bla...die x suke pakai seksi2 tau. Aww ni yg jatuh sayang lagi ni!

Lagi satu yg buat semua org suke kat die ni sbb perangai die yg gile2 tu! Kalau xde die cam hambar sikit je rasee!~~

UknoWana said...

haa... faham lah ambe ape sebabnya...kekeke.

xXrucciXx said...

ehem..
camne sayang aku leh ade kat sini ni..
kekekekekeek...
yup I agree with Fay..
he is sexy in his own way.. no need to show the body to be sexy...

yes he is sexier in Love Ya, but the fact is, he is sexy as ever.. kekekekek...

*brp byk sexy aku taip ni? aigoo...

UknoWana said...

rucci: owh... paham la teman kenapa begitu sexy nya jung min...

Shee said...

wana,cuba repeat lagi lagi apa ke-hot-an dan ke-seksi-an dia yang orang tengok? hohohohoho! apa ke-hot-an dan ke-seksi-an yang tiada pada u-know? o_o hohohoho! XDDD question untuk brainstorm tuh! LOL!

marshmallow lolipop said...

sexy..memg sexy time mamat bru korea ko tu wat breakdance post heheh...hensem..

UknoWana said...

eza.. kat bwh tuh yunho okeh...

shee: entahlah... wana nampk yunho jer yg hot!

HuRuL_AiNi said...

'wana nampk yunho jer yg hot'

hohoho...that a statement...lol...knapa aku rasa u-know x ensem pun...kekeke...but still love him...ahahaha

neway, pasal jungmin....i don't see him as hot guy....but indeed he's attractive...ahahaha

nadia-ady said...

baru perasan entry ni. hehehe. JM seksi in his own way. Takyah bukak baju pun dia still nampak seksi. Mungkin dari gaya dia senyum. Dia sangat friendly among SS501 member. Boleh tengok drpd cara dia layan peminat when SS501/he berjalan pass by peminat2 dia.

neway, nickname 'sexy charisma' tu bukan fans yg kasi tapi dia sendri gelarkan diri dia macam tu. He's funny yet very confidence of himself sebab tu dia sangat suka tengok diri sendiri depan cermin.

Among SS501 member, dia la tukang 'bring up cheerful situation' di kalangan SS501. Even budak2 SS501 pun akui tang tu.

Pendek kata in a short way susah nak cakap kenapa dia 'attracttive' tapi kalau follow reality show diorang, baru akan jumpa jawapan kenapa dia attractive dan nampak seksi (padahal tak bukak baju pun). I mean dari segi cara bercakap dan perilaku dia =D