Posts

Showing posts from February, 2011

Spring Potatoes Cafe

Image
Salam to All~

Macam mana nak gambarkan perasaan GEMBIRA aku bila dapat jugak makan2 kat tempat hangat diperkatakan member2, SPRING POTATO CAFE!
Tak rancang pun sebenarnya nak makan2 kat sini, alang2 kluar beli barang2 barang and ado driver nak bawak, apa lagi seronok la pusing area Gombak tuh...

Tengok keadaan dari luar, biasa jer...memang betul2 muat 50pax la...
Bila dah oder makan2 tu, waiter kat situ kasi Marker pen kat kitorang, biasalah... jadi artis jap...
Kum Bang Shin Ki~ biarpun tak cukup korum, aku sematkan jugak nama kat situ..
U.KnoWana pun nak SIGN jugek~ tapi jangan tak tau... budak2 laki pun minat korea...
SNSD gitu~ peminat SOO YOUNG ngan YOONA ke? hahah hootz~ Baek! Jom tengok pulak apa yang kami pilih untuk makan hari tuh...
macam biasa... BIBIMBAP, JAJAMYEON & KIMBAB! opps~ lupa SPRING POTATO barbeque uri driver~ burp... after eating~ credits to Helmy~
bila nak balik... my friends Shout... ALYUNO! hah...YunHo? Audika?? alyuno~ wootz2 butik pengantin lagi... KENYANG PERUT SU…

Jiji Malaysia?

Image
Salam to all...
I found JIJI Malaysia a.k.a ABU!
Jaejoong with Jiji, Waaniy with Abu

Jom pi KEDAH!

Image
Salam to All...
rasa cam lama tak updet blog ni...tak sempat, ni pun curik2 masa. okaih... last week aku sempat jadi Tourist untuk Miz Waaniy Lavender, excited dia bila dapat p Kedah dan jumpa sawah padi... orang Kedah panggil Bendang... tapi bendang tuh dah tak hijau cz dah musim penanaman semula, jadi depa (diorang) bakar bendang tu....
Day 1 kat sana aku bawak dia pergi Immigration Office cause nak buat Passport nak pegi Hong Kong bulan April ni.
Day 2 we went to ALOR SETAR, start dengan RUMAH KELAHIRAN TUN MAHATHIR kat JALAN KILANG AIS. Tapi rumah tu tak leh ambik pic. amek kat luar je.
Tak lama jalan2 kat sini, kami ke MUZIUM PADI kali ni dah 2 kali aku kesini... tak lengkap mai kedah tak pergi muzium padi, muka aku nampak awkward sebab baju aku bhgn belakng dah terendam dalam kolah air terjun tuh! antara lukisan yang terdapat dalam muzium tuh... replika padi! Beras YUN HO makan~ ngahaha Dah abes pusing-pusing muzium padi, melawat ke PUSAT SAINS NEGARA wilayah UTARA... tapi tak menarik …