Posts

Showing posts from January, 2012

Undefined~

Image
Salam to all,
Happy Chinese New Year! hahaha... awal tak aku wish? teehee...
Aigoo... since start working ni, blog dah bersawang. tak sempat nak jengah.


I miss my Hunny Funny Bunny... Inche Jung Yun Ho... (dia dah bam-bam) kekeke...


6 days a week kot working..working & working... Mujur lah tak berat sangat post tu. Aku dah keja 2 bulan jadi InsyaAllah next month aku mungkin akan di 'confirm'kan. 


Petang semalam sempat sembang2 dengan HR, tanya pasal annual leave (gila kan, tak smpai setahun join company dah nak tau annual leave bagai) HR tu pun tanya, "nape Wana? dah dapat kerja lain kah?" Aku jawab "Takda lah kak, nak pegi SEOUL" hahaah...


"Your annual leave masuk NOV/DEC, kalo nak ambil UNPAID LEAVE boleh 2 hari ja. Nak pi bila? bapa hari" "Rancang SEPT ni kak, uwaaa... i can't make it AGAIN!"(amboyh macam nak pegi UMRAH je kan)

#takmungkin AKU nak RESIGN sebab nak pegi SEOUL! itu #GILA! (Biaq pi la my post as PRODUCTION CLERK pon, at …

woot-woot! HAPPY NEW YEAR!!

Image
Salam 2 all!


Happy New Year Y'all!!

anyone looking for2012 K-POP IDOL CALENDAR??

E-POP JANUARY ISSUE...
 FRONT COVER (2nd side 2PM)
JYJ HOMIN
SUPER JUNIOR LEE MIN HO INFINITE BEAST
2PM MORE IDOLS & ACTORS INCLUDED 2NE1, JANG GEUN SUK, FT. ISLAND, BOYFRIEND, SNSD, KIM HYUN JOONG, B4A1 etc.. PRICE: RM12.90