Saturday, January 21, 2012

Undefined~

Salam to all,
Happy Chinese New Year! hahaha... awal tak aku wish? teehee...
Aigoo... since start working ni, blog dah bersawang. tak sempat nak jengah.


I miss my Hunny Funny Bunny... Inche Jung Yun Ho... (dia dah bam-bam) kekeke...


6 days a week kot working..working & working... Mujur lah tak berat sangat post tu. Aku dah keja 2 bulan jadi InsyaAllah next month aku mungkin akan di 'confirm'kan. 


Petang semalam sempat sembang2 dengan HR, tanya pasal annual leave (gila kan, tak smpai setahun join company dah nak tau annual leave bagai) HR tu pun tanya, "nape Wana? dah dapat kerja lain kah?" Aku jawab "Takda lah kak, nak pegi SEOUL" hahaah...


"Your annual leave masuk NOV/DEC, kalo nak ambil UNPAID LEAVE boleh 2 hari ja. Nak pi bila? bapa hari"
"Rancang SEPT ni kak, uwaaa... i can't make it AGAIN!" (amboyh macam nak pegi UMRAH je kan)

#takmungkin AKU nak RESIGN sebab nak pegi SEOUL! itu #GILA! (Biaq pi la my post as PRODUCTION CLERK pon, at least I'M NOT JOBLESS)

So I made a fon call~ (waaniy lah tempat bertanya) after discuss, we agree to postpone next year or after ALL OF US HAVE A SOLID JOB!

Balik semalam, abah tanya pulak~
So, how about TRIP TO SEOUL? Deal or not?
#mukamasam "I made up my mind, the answer is NO.
Abah senyum... "So, nak smart phone atau Ipad? #DANG! aku tak mimpi kan??
#mukaCONFUSED
"Kalau nak Ipad, Sabaq lagi 2-3 month, lau nak smartphone, nxt week kita beli.
#akutaksukaSURPRISED!sebab aku tak leh pikir.
"Gimme until next month abah, i'll let you know" (macam suh aku pilih antara YUNHO dan FAMILY)



#silap2 hari bulan, KOREA, IPAD, SMARTPHONE satu pun aku TAK DAPAT! #yunho CURANG, GAMBAR HIASAN :P



Monday, January 2, 2012

woot-woot! HAPPY NEW YEAR!!

Salam 2 all!


Happy New Year Y'all!!

anyone looking for 2012 K-POP IDOL CALENDAR??

E-POP JANUARY ISSUE...

 FRONT COVER (2nd side 2PM)

JYJ
HOMIN

SUPER JUNIOR
 
LEE MIN HO
INFINITE
 
BEAST

2PM
MORE IDOLS & ACTORS INCLUDED 2NE1, JANG GEUN SUK, FT. ISLAND, BOYFRIEND, SNSD, KIM HYUN JOONG, B4A1 etc..
PRICE: RM12.90