Posts

Showing posts from November, 2010

Korean Cuisine! @Mid Valley... (Chingu Outing version)

Image
Salam to all...  once dah rasa Korean food, jadi addicted... so at 101110 pegi pulak...kali ni with chingu.
kononnya kat Sunway Lagoon... Kimchi Ramen  BBQ Chicken Grill (RM14.90)
My Favourite Bee Beem Bap....
Tak sah kalo tak der...
Sebelum..
Selepas... burp!
Chingu-Outing @Mid Valley... HAPPY GRADUATION UNNIES! i'm gonna miss all of you! tsk...tsk...

Meja & board....

Image
Salam to all...
hmm... semalam buka balik folder2 yang dalam lappy... terjumpa la picture lama2 yang tak senonoh...hahah tak senonoh la sangat...tapi baru disedari bahawa diri ini seorang yang sentimental! wah!
belek2 pic terjumpa la rupa bentuk meja study aku from 1st year sampai dah final year ni... nak gelak pon ada... aigoo...
Meja study waktu first year... ngueh3 time ni minat spongebob... abg YunHo tak muncul lagi... tapi kat bilik ni la dah start dengar lagu SUMMER DREAM. Tapi tak kena halyu wave lagi...
Ni time 2nd year... time ni memang suka buat kata2 semangat kononnya...hahah... budak hingusan
jeng3... ni kerja aku bila aku tak masuk time study.... lol
eh! hahah... ni meja jepun yang aku akan guna bila aku tak dapat mood study kat meja yang Uni sediakan...muahah...
Tada!! ni meja time final year! i love pic! my obsession on photography.. 
psst.... jom kita tengok board member2 aku pulak...
YNA JAEJOONGIE....
Ngee... jiran bilikku yang sangat obsessed dengan Jaejoong...haih.. 
Board

Korean Cuisine! @Mid Valley... MUST try!

Image
Salam to all!!
hari ni aku rasa sangat DOWN bila several paper aku tak dapat perform well! so aku ambil keputusan nak rilek2. tup2 Kak Ros ajak keluar pergi cari barang kat Jalan Hang Tuah... tak rancang, singgah solat kat MID VALLEY... mula-mula nak singgah kat PIZZAHUT coz tringin nak makan Spagetti n mushroom soup... tapi sibuk pulak nak cari WASHROOM... jalan2 sampai food court. sungguh teruja bila nampak signboard KOREAN RESTAURANT... terus buka menu kat depan tuh... tapi tak sure HALAL. jalan terus lagi, ada 1 tempat tulis KOREAN CUISINE... terus ke kaunter... Kak Ros cari Jum jung Myun (ala2 laksa) tapi abis, so kami oder
Bee beem bap RM14.65 (beef & chicken) Daebokki (RM10.40)
Honestly! rasa memang sedap! sesuai dengan tekak Melayu... excited sangat makan sampai terbakar lidah coz panas gila! servis kat kaunter memang first class! Chincha Moshitta! but sesapa yang tak suka makan nasi, jangan amek bee bim bap coz memang kenyang tak hengat!
jangan lupa gaul semua dengan sos! Maka…

Haircut! new look...

Image
Salam to all...
take a look of their new hair cut... honestly aku tak suka style rambut YunHo... nampak muka dia lagi panjang...
Dah bersedia nak g PLKN eh? heheh...

YunHo new haircut...
Lupa pulak Abang nak blakon citer POSEIDON... 
siap dapat watak OH YUN JAE!  eww... jeles saya sama JAEJOONGIE! 
Tapi kan... kalo kita dating nanti abang pakai macam ni ke? uih... tak sanggup!

 adik Changmin (padahal sama umo) pun nampak cam singa dah :p Micky-sshi...hmm tak berani komen lelebih...
Junsu-ah! merah bebenor rambutnya! er...ni maintain cantik...hehe...flower boy

Imbauan kenangan...

Image
will they be together again???