Tuesday, March 15, 2011

FOUND YOU part 2

Salam to all...
Bergembira di hari Jumaat... heheh... tiba2 hari Jumaat jadi hari kami keluar berjalan2 pulak.  Hmm... thanks to SHAZNI HJ MUDA sebab belanja makan. Kenyang betoi!
tempat kami melepak hari tu kat TAMAN LAYANG-LAYANG dekat area GOMBAK jugak. Sengal tak sengal... kami terlepas lorong masuk taman tu... terpaksa wat U-turn pastu bila dah masuk balik jalan sebelum tu, kami tersalah masuk lorong...
ini bukan model iklan McD tau...
yummy! 
kya~ tengok pic ni pun jadi lapar balik...aigoo

after beberapa hari....

ada pulak idea datang dari IZZATUL MUSLIMAH (nama sebenar) ajak masuk NASYEED! waa... nak tolak tak sampai hati coz kawan2... yang tak disangka2 kami berlatih 2 jam sahaja... dah la last minutes comfirm... lagu apa? YA RASULULLAH by RAIHAN... kui2
tak sangka2 kami MENANG! 1st place okaih! ALHAMDULILLAH!
kalau Yun Ho baca... agak2 dia nak ajak collaborat8 x? muahaha...

#Kadang2 kita tak dapat mengagak apa yang bakal berlaku dalam hidup kita sebab Allah dah tentukan yang sebaiknya untuk kita. terimalah dengan hati yang terbuka. FRIENDS! THANK YOU SO MUCH!

1 comment:

Izzatul said...

wana...thanx sgt sudi tunai impian kite....wuwu,,,ingat da tak jd... terharu sgt...T_T