Posts

Showing posts from July, 2012

InTrend JUNE 2012

Image
Salam to all...
Ini post ketiga malam ni. Just nak share dengan korang photo2 yang terdapat dalam InTrend June yang menampilkan Siti Saleha as Cover Girl this month. Yang lebih menarik ada fasal K-POP! teeet..

Reason beli >>> Ingat ada mini poster YunHo. tapi tak ada sekeping pun! cet! dalam senarai TOP 50 pun dia tak termasuk.

1) Lee Min Ho
2) Kim Hyun Joong (SS501)
3) Lee Dong Wook
4) Nickhun (2PM)
5) Kim Jaejoong (TVXQ)
6) Choi Si Won (SuJu)
7) Rain
8) Jang Geun Suk
9) Hyun Bin
10) Lee Hong Ki (FT Island)
11) Taec Yeon (2PM)
12) Lee Seung Gi
13) Jung Yong Hwa (CN Blue)
14) Lee Gi Kwang (B2st)
15) Se7en
16) Kim Sang Boon
17) Lee Jun Ki 18) Woo Young (2PM)
19) Song Seung Hoon
20) Park Yoochun (TVXQ)
21) Won Bin 22) Kwon Sang Woo
23) Kang Min Hyuk (CN Blue)
24) T.O.P (Big Bang)
25) Lee Joon (MBLAQ)
26) Shim Chang Min (TVXQ
27) Jay Park
28) Seulong (2AM)
29) Jung Jin Woon (2AM)
30) Choi Min Ho (SHInee)
31) Lee Ki Seop (U-Kiss)
32) Song Dang Woon (B2ST)
33) Yong Jun-hyung (B2ST)
34) Lee Dong Hae (SuJ…

Happy 5th Birthday! Fareed Daniel

Image
YunHo: From your Ayong and I

Wisata Medan : Part 1

Image
Salam to all...
Fuh! lama tak update blog ni...
Kembali berkongsi pengalaman di disini! yay! Sebelum tu, nak ucap Ramadhan Kareem to all! (awal sangat ke?)

Alhamdulillah, weekend lepas sempat terbang ke Medan, Indonesia. Tujuan asal nak bawak Mama naik kapal terbang! muahaha... tak da lah, kadang2 kita kena berubah angin sikit. hmm... destinasi kami pilih ialah MEDAN! Sebelum pergi sana, abah dah pesan yang Medan buka tempat yang rileks sebab kat sana kotanya sangat padat. ::MENTALLY PREPARED!:: kekeke...

Flight kami jam 4.30pm. Dari Penang International Airport, Penang Malaysia - Bandara Polonia Airport, Medan, Indonesia. Perjalanan kurang 45minit sebab cuaca elok. Jam 5.20pm kami sampai dengan selamat. Waktu Medan lambat satu jam, jadi kami mendarat jam 4.20 waktu tempatan. Jimat Sejam! muahaha.. oh ya! kami naik Air Asia everyone can fly! hihi... return ticket RM400. Sebaik naik kapal terbang diorang pasang lagu Bring the boys out! #tetiba rasa macam nak fly ke KOREA plak kekeke...…