Posts

Showing posts from July, 2011

TAK PERLU KATA APA2 ^_________^v

Image
Salam to All...

::RAMADHAN KAREEM::
Salam Ramadhan buat semua...
"ku mengharapkan RAMADHAN kali ini penuh makna...agar dapat ku lalui dengan sempurna~"
hahaha...bila nak masuk ramadhan je, mulalah iklan femes itu keluar...apa lagi! ABANG USOP TAYOP laa..kurma2 fadang fasir lah.



SYUKUR in advance kepada Allah sebab beri kesempatan untuk aku jumpa RAMADHAN yang MULIA ni... dimana terdapat KEBERKATAN, KEAMPUNAN & KERAHMATAN ini. Jadi, aku berazam nak GRAB all PAHALA yang Allah sediakan... insyaAllah, andai nyawa dikandung badan.

baiklah... sebelum tu, marilah kita sedekahkan Al-Fatihah buat Allahyarhamah Dr. Lo' Lo' Ghazali yang telah meninggalkan kita berberapa minggu lepas. 'Mutiara' & juga serikandi perjuangan Islam di Malaysia. Teringat aku bila Allahyarham komen di status FB "TIADA ISTILAH BOSAN DALAM ISLAM, MENGAJI & BERZIKIR, NESCAYA TENANG" kyaa... kesannya amat mendalam...bila aku nak sebut 'BOSAN' pasti terlintas kata2 itu…

#TohoSuperstar

Image
Salam to all...

Since 19/97/2011 kul 10 malam dah start projek SUPERSTAR TOHOSHINKI.
credit to CONTINUETVXQ
Album diorang bakal release hari ni... 20/07/2011... jadi disarankan utk TREND... Oh! i'm EXCITED!! nak tengok gak bp ramai CASSIES yang sokong projek ni...
tapi... sampai pagi ni, 7:59am.. masih belum tahap WORLDWIDE lagi... btw, i'm HAPPY when INDONESIAN CASSIES dah sampai ranking ke-2 trend....

 TAHNIAH! INDONESIAN CASSIES... MALAYSIAN CASSIES... LETS SHOW URI LOVE TO HOMIN by TREND #TohoSuperstar

credits to continuetvxq

Wordless Wednesday #2

Image

TVXQ Challenge Quiz # 7

Image
Salam to all...

# TVXQ song you know all the words...

JAPANESE SONG...
disebabkan pronunciation jepang ni mudah, mestilah senang ingat... dengan itu saya memilih WASUREINAIDE (lagu yang baru2 ni jd kontroversi bila ada chinese singer wat cover... *i love TVXQ version* no one can beat them! AKTF!)
"Aitakute mo aitakute mo...Matteru kara matteru kara...Koko ni iru yo wasurenaide...."

KOREAN SONG... berpuluh kali aku ulang lagu ni kat playlist...
lagu PICTURE OF YOU...
sangant suka part YUNNI tarik... "Saranghandago ijen gudae punirago... pastu MINNIE sambung "Jo hanul kute sorichyo jonhago shipo"



*berangan-angan nak tengok diorang nyanyi sama2 lagi... lau x leh sangat pun... pls make them sing in the same program... in a healthy competition.. JYJ+HOMIN... SMent, please consider JYJ bias as well... they wanna see their oppas again on TV...

this is WRONG!!! wanna them to back TOGETHER again!! please

Saengil Chuka Hamnida...

Image
SELAMAT HARI LAHIR

お誕生日おめでとうございます عيد ميلادسعيد MAY ALLAH BLESS YOU!  bagi chance Taepoong ucap dulu... your jaejoongie hyung nak bg kek...




 FARIS AHMAD 생일 축하 해요!!

TVXQ Challenge Quiz # 6

Image
Salam to all...
FAVORITE TVXQ MV... hmm... banyak2 MV diorang yang paling aku berkenan ialah...



WRONG NUMBER..
sebab YUNNIE nyanyi banyak sket dalam ni dan JAEJOONGIE rap..

ada jugak dance version...



kya... LOve it!

TVXQ Challenge Quiz # 5

Image
Salam to all...
Cemana nak abiskan challenge ni kalo asik tak updet blog ja kan..kekeke

FAVORITE TVXQ ALBUM...

bila part album je... jadi serabot cz tak tahu nak pilih yang mana...kekeke..
baiklah... pilihan saya ialah...


TVXQ SECRET CODE... JAPANESE SONG LAAAGIII!!! hahaha...


dan... album2 diorang yang baru macam KYHD, THE BEGINNING dll...