Posts

Showing posts from January, 2011

U.KnoWana ft. Fay NanaJae & NurMicky

Image
Salam to All!
foto upload dulu... nant i story what happen okaih!
apa2 pun sangat best keluar hari tuh~


We eat this....

TaecWani U.KnoWana
UNFORGETTABLE KUALA LUMPUR
2nd time with Fay Nana, harap2 dapat kuar lagi dengan Hurul Aini... bertemu Ashie, Shee, Rucci, Nadia Ady~ i wish it will come true~ ntah2 cam dalam PERCUBAAN PERTAMA ngee~ (berangan tak abes)
 seriously! tak pernah tengok TS cam ni punya ramai!

FAY NANAEJAE vs U.KnoWana

Image
salam to all...
entry takleh blah... padahal nak bagitau yang impian selama ni dah tercapai! kami dah bejumpa!! ngahahah...
excited abes... tambah2 FAY telah jadi budak UIA untuk setengah hari...

CHINGU OUTING 3rd EDITION
(Waaniy Lavender, Ilanie Lokman, Princess Eni, Atriyyah Wave) missing here Aishah Mahrol & Nor fansurie...
tunggu Fay kat Chocolate Fair Mid Valley, pastu beli makanan kat KOREAN CUISINE
DAK BBQ U.KNOwANA & FAY NANA JAE moko2

Buat baik berpada-pada...

Image
Salam to All...
pernah dengar pepatah BUAT BAIK BERPADA-PADA, BUAT JAHAT JANGAN SEKALI...
jangan terlalu baik dengan makhluk yang bernama MANUSIA! walaupun itu adalah aku. tak tahu macam mana nak mula, hati ni rasa kecewa sangat, mungkin ni dugaan Allah bagi kat aku. Tapi aku rasa terkilan sangat, bila niat kita elok, tiba-tiba berakhir dengan KEKECEWAAN yang amat sangat!

KEBODOHAN SENDIRI!
Ya Allah! aku assume semua orang kat dunia ni fikir macam aku, ORANG BERBUDI KITA BERBAHASA, ORANG MEMBERI KITA MERASA. Ada seorang hamba Allah perempuan ni datang ke CC yang aku kerja, nak print assignment. kebetulan, printer rosak and dia mintak pinjam thumdrive aku, tanpa fikir panjang aku pun bagi... dengan sangkaan... she will run back and return my drive. tapi sampailah hari entry ni ditulis, masih takda kabo berita thumdrive aku tuh! Sebenarnya, tak kisah sangat pasal tdrive tu (wlaupun limited kan aku nak mndownload) tapi nilai perempuan ISLAM, dah la belajar kat University ISLAM... kau tak…

Makan sebab comel?? kekeke

Image
salam to All!
makan sebab comey... tengoklah makanan saya ni... comey x??
comey kan... fishball..
Yong Tau Fu comey~~ hahah

Keep your head down = Know your place?

Image
Salam to all!

TVXQ is BACK! woah! i'm so excited... ye lah, lama tak tengok cik Abang Yun Ho (ketahuilah yang YUNHO sangat Macho dengan rambut tu!) oh! Adik Changmin pun dah makin HOT! ngee~ waktu lagu ni release ramai fan-fan yang buat spekulasi yang lirik lagu ni dituju khas untuk ex-memberTVXQ (JYJ)...betulkah? Jom tengok lirik dia...

WHY (KEEP YOUR HEAD DOWN)

Keep your head down U-Know time (Max)
You know what time it is?
This is return of the king

(Everything has ended) I didn’t even start yet
(We broke up) I haven’t even heard the reason yet
Everyone around me keeps asking me why I’m like this
Why are you like that, why are you like that? I’m already the bad guy
(If it’s a sin) If loving you was a sin
(If that was a shin) If being genuine is a sin
(I’ll keep it low, I’ll keep it low) I’ll hold it in and stand my ground

(Keep your head down)
You look pretty, but inside you’re so different, that’s what I’m afraid of
(Keep your head down)
I said I loved you but I’ll let you go

(Why?…

Mali's Corner

Image
Salam to All...

sekadar updet apa yang aku buat semalam... plan dari pagi nak makan nasi lemak kat Mali's Corner, dulu pernah makan kat MALINJA, sedap jadi teringin... plan dengan rumate kuar makan kat MALI'S CORNER.
with NURMICKY tunggu yang lain amek makanan itadakimatsu! NURMICKY, FARAH ELIANA, SALBIYAH RAHMAT, KIM MASYI CHAR KUEY TEAW :D NASHIK LEMAK (ala2 Yunho sebut) *feed me too!!!

Unplanned...

Image
Salam to all...

Aku tak pernah plan untuk ini:

EXTERNAL HARD DISK! Woah! aku tak pernah plan untuk beli benda ni. tapi apa yang buatkan ku ambil keputusan untuk beli pun aku tak tahu. kebayakkan student memang dah ada external hard disk ni berkurun manadoq (sangat lama), aku agak ketinggalan untuk gadget seperti ni. maybe sebab aku punya hard disk laptop selama ni tak pernah sampai tahap MERAH kot. ngehehe...its trendy maybe... everyone got it, i must have it.
I text message to my dad:
Me: Abah. I bought external hard disk. it cost RM189. 500gig. Abah: Okay. Fine Me: Here the picture of my hard disk (sending MMS) Abah: Okey. jaga elok2. Me: Neh. algesumnida.
kya... takutnya nak bagi tau Abah. I told my Mom first. She approved! jadi belilah! What shud i do next? Jangan Makan... erti kata lain, ikat perut...heheh... tak mungkin.
3 IDIOTS muahahah... malu nak mengaku baru tengok cerita ni. Sebelum ni ramai yang persuade aku untuk tengok movie lakonan AMIR KHAN & KAREENA KAPOOR ni, tapi aku tak …

010111

Image
Salam To All!

Bila sebut Tahun Baru mesti Azam Baru!

kya... tak ingatlah azam lama, tapi ayat cliche
"Mahu lebih baik dari hari ni"
semua orang nak yang terbaik, namun kadang-kadang usaha kita belum tentu cukup untuk dapat yang terbaik.

010111!!
I'm 23rd this year! Graduate (InsyaAllah) this year! bakal bergelar GRADUAN, bila dah jadi GRADUAN perlu cari PEKERJAAN yang berbaloi untuk title GRADUAN sebab nak bayar balik yuran PTPTN, nak balas bayar sikit hutang BUDI yang akan kubawa MATI dari FAMILI.
Bakal melangkah ke alam lebih mencabar! Sekaligus masuk dalam society yang sebenar.

AZAM yang belum tercapai ku bawa ke TAHUN 2011
KOREA! Sangat terkilan bila segala yang diusahakan gagal memenuhi piawaian untuk ke negara JUNG YUN HO! We have to change our venue to HONG KONG. SEDIH!, namun as a leader, takleh tunjuk kita lemah! FIGHTING WANA! kalau tak dapat pergi GROUP, kita pergi sendiri. TAKKAN LARI KOREA DI KEJAR... lagi pun KOREA sekarang ada krisis.MEETING GENG OTTOKE! se…