Wednesday, June 22, 2011

TVXQ Quiz Challenge #1

Salam to all...
kekeke...baru nak start wat entry untuk Quiz ni.

1)YOUR ULTIMATE BIAS... 
ce translate sket KEGEMARAN KAMU...KEGEMARAN??? bukan2.. KEGILAAN!!...haha...(apa yang aku merepek ni... tu yang SPM xleh dapat straight A's sebab suka kona-kona...hahah)

Mr. JUNG YUN HO
kenapa saya letak gambo ni? hahah... sebenarnya saya suka encik YUNHO waktu tengok video clip WRONG NUMBER...kya...HENSEM betul encik ni kan... muka MACHO abes...kan? kan? sila hangguk...kekeke... 

MULA-MULA saya suka dengan encik CHANGMIN sebab jz tahu nama dia je.. pastu tengok variety show SUJU & TVXQ (alah...yang YunHo punya tahap alert 60 tahun...kekeke) baru nampak DIA... lagipun, nama dia senang nak sebut U.KNOW YUN HO... LAGI SATU! dia ada leadership traits dalam diri dia...heheh... oh ya.. cuteness dia bila dia makan guna tangan kiri...(with chopstik opkos)
Biarpun kadang2 dia ni macam BLUR (sebab banyak fikir kot) tapi itu la one of his charmed...
kyaa...encik YunHo, bila kita boleh jumpa eh? :p


PROFILE (source DramaWiki)

Stage Name: U-Know

Real Name: Jung Yun Ho

Birthday: February 6, 1986

Birthplace : Gwangju

Height: 185 cm 

Weight: 66 kg (145 lb.)

Blood Type: A

Hobbies: Listening to music, reading, sports, and composing music

Special Ability: Singing and dancing (for me He is GOOD in dancing)

HE AS A DANCER
HE AS A FOOTBALLER

HE AS A MODEL

HE AS A SINGER

NEXT MJ?

KAPTEN YUNNIE

CUTIE YUNNIE...

JOM TENGOK KEGILAAN SAYA PADANYA... meh meh..

di FB PAGE...

di BLOG..

di DESKTOP...
His Quotes... *melting*
"When I get married, I'll do the chores. If I'm asked to do it then I'll get it done. Things like doing the dishes. In exchange please cook for me" ^^ *ill cook for you baby... for sure! :P
Aigoo... terukkan saya.. tak de lah... tak terus sangat kan... hmm apa-apalah...

 # credits to as tagged..

No comments: