Monday, May 31, 2010

phew!

salam to all...
rasa cam da lama tak update blog nih... ntah la.. byk menda mengganggu otak ni...
for this week.. i have lotsa thing to do..
  1. FINANCIAL REPORT  for ZOO program (allergik dgr perkataan ZOO neh).. buley tak aku nak wat jahat bagi person yang tak contibute langsung for program ni wat je Financial report ni?? tapi xsampai hati la plak. lagipon tuh tugas aku... memang la aku tak taw langsung camna nak wat financial report tuh... time ni la aku nak belajar kan? kalo lengah2 nanti xbuley claim plak. xpasal2 aku kena M.A.K.I.. phew...
  2. ASSIGNMENT GOVERNMENT FINANCE naseb bek postpone till 3rd June... tapi sehabuk pon aku tak taip lagi... laptop pon nak masalah time nih la... pas nih, aku xnak bagi da sesapa pinjam laptop neh! biar lah dia nak mampus sekalipon (astaghfirullah al azim).. maaf, saya sudah hilang sabar...
  3. LAPTOP di serang virus! Word da jadi colourless! waa... camno nak wat keje weyh!
  4. ARABIC QUIZ thank to Allah & ustaz... postpone till next week... kalo x mau meroyan aku... 
  5. KOREA thingy... ada masa 4 bulan nak workout! Ya Allah sempat ker?? Banyak plak kekangan aku nak pi sana berlenggang ni... PRESENTATION to MOHE, MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS, MINISTRY OF TOURISM, KOREA PLAZA...kalo xder orang volunteer baru aku pergi... 
"Ya Allah... i need bless & help from you... i know you loves me... that is why you gives me this test... need ur guide! ameen"

friends: sorry if kekadang aku blur & xfokus on what u guys saying! cz aku banyak fikir lately... mianhe!

4 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

wahh banyaknye kerja. nak gi korea ke nanti?

UknoWana said...

insyaAllah.... tapi xtaw lagi hopefully its gonna be reality...

nadia-ady said...

wow nak gi korea ea? bestnyaaaa

UknoWana said...

insyaAllah... xsure lg.. xnk beharap