Tuesday, May 18, 2010

M.E.R.E.K.A & S.A.Y.A..


DA SILVA ROBERTO CARLOS
FOOTBALLER
2002-NOW
 best friend to DAVID BECKHAM. Mula minat kat R.Carlos ni time Brazil VS Malaysia. He is very powerful player. Dia main bek kanan bahagian pertahanan. impactnya... time WORLD CUP 2002 prestasi kehadiran aku ke sekolah sangat teruk. Ye la, game kul 2ptg, Malam... bila pegi sekolah, time PJ mesti suggest kat cikgu nak men bola sepak. hahaha....padahal kaki bangku tak hengat. sebab minat kat dia? hmm... gigi dia, hahahah...& kelebihan dia kat free kick! dia da penah sampai korea! wahahahaha...btw my nickname that time RC0306 & CARLZEGUET
 

adik2 jgn tiru aksi ini... time akak je buleh buat name tag nickname...kekekeke... inspirasi dari DIAN SIRA (DI VANESS BAE) cz die minat VANESS F4 & BAE YONG JOON


FAHRIN AHMAD
ACTOR
2004-NOW
saya sangat suka FAHRIN!!! hahaha... start minat waktu dia blakon MIFTAHUL JAMILAH... jahat dia dalam tuh, watak sampingan jer. tapi time die blakon ngan UMIE AIDA pakai baju pilot! bergoncang jantung! hensem maaak!!
Ingat lagi PN. JURIAH pernah kata kat aku... kalo nak jadi bini fahrin, kena la sama taraf cz die ad degree... motivation 4 me...inspirasi FAHRIN, saya masok UIA...wat degree... yang xleh blah, time wat ayat utk BM, aku letak nama dia.. mesti panel yg cek kertas exam terbahak2 ketawa cz ado jgk budak sewel...kekeke..

TIK JESDAPORN PHOLDEE
2005-NOW
tgk tak SODA & ICE TEA? FOX & SUGAR CUBE? KEAW TAH PEE? hmm... QUEEN OF LANGKASUKA? Kalo tgk mesti kenal mamat neh...cutekan? macho! hehehe...okay la.. disebabkan minat yang mendalam pada TIK ni, aku pon boleh la cakap THAI sket2... aroi chang lei (tasty), khorb kun kaa (tq), sook sun wan gerd (happy besday)...hahaha...arituh try cakap kat pakcik jual songtam yg songtam dia tuh AROI! Tup2 dia balas balik... terpinga2 aku...
transfromasi nama ku CARLZEGUET ---- CARLZEGUETIK

LEE DONG WOOK
ACTOR
2007-NOW
Ni suma gara2 EZA & SHYFA kasi aku tgk MY GIRL.. pastuh, terus aku trace suma citer mamat neh.. ARANG, PERFECT COUPLE etc.. time ni tahap gila KOREA terbatas lagi, cz aku nampak dong wook je.. padahal time skolah aku minat gak JANG DONG GUN.. tapi minat bese2 jer...

JUNG YUN HO
2009-NOW
ACTOR
ngueh3... baru lagi den minat oppa Yunho neh...tak sampai setahun...okaylah.. disebabkan aku sekarang SANGAT OBSES dgn mamat neh byk perkara yg tak diduga jadi dalam idop aku... antaranya:
  1. restart learn Hangul.. thru internet la tapi..(aku sangat lemah bahasa... dat y arabic aku xpenah dapat A!)
  2. start to make lotsa friends! thru blogger + FB + Twitter.. banyak menda baru diterokai ku..wah!
  3. change my online name from CARLZEGUET -----.> UknoWana..
  4. works hard on proposal to KOREA. InsyaAllah..

4 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

haha saya ade nickname jugak. NanaeJae. ecececeh. :D

UknoWana said...

ha3 sedap gak nama tuh! UknoWana & Nanaejae... my friend JaeNurr

ashie023 said...

huhu..fahrin ahmad x ketinggalan/./...ahaha

UknoWana said...

mesti... fahrin saya minat da bk dkt 10 tahun... ssh nk maintain tuh....kekekeke...