Wednesday, November 2, 2011

Ulat Buku Lah Sangat!

  • Baru pertama kali baca buku HLOVATE, CONTENGAN JALANAN... Kisah satu Alhamdulillah dah khatam, tapi Kisah 2 tu, Ya Allah... malasnya nak baca, sebab kurang BEST (sapa kau nak kata novel HLOVATE tak best) hehehe.... sebab dia sebut banyak nama2 artis yang xkenal. Tapi overall, cerita ni patut dibaca, sangat menginsafkan!
  • SOLUSI memang jadi pilihan, setiap bulan tak pernah ketinggalan, dah enam bulan istiqamah membelinya, mencari HIDAYAH ALLAH melalui pembacaan... :)
  • IN HEAVEN photobook! hahah...tayah tanya la paham atau tak kekeke...
  • Saya sudah suka dengar ceramah ustaz ni. hehehe... garang, tegas! tapi kelakar...kekekeke...
buku ini.....

buku kah! haha... sengal!

3 comments:

Shee said...

wawawa wana... kenapa kata tak besssttt! contengan perjalanan is the bessssttt sesangaaaaaaatttt!!!! i actually cried reading that novel!!! cos ambe macam tu lah.. i saw myself there!

UknoWana said...

@shee: hehehe... yg best tu bg wana citer Fend je, sbb K2 tu cam slow plak prjalann dia...

Shee said...

yup yup yup.. citer Fend is the besstt!! dia cari diri dia yang sebenar... tapi K2 pun best jugak..sebab lepas tu dia follow path Fend lepas kawan dia takde...