Wednesday, September 21, 2011

KEEP YOUR HEAD UP! GET OUT! :P

Salam to all... JYJ is BACK with KOREAN ALBUM 'IN HEAVEN'..
rasa cam nak nyanyi lagu... ''I'm IN HEAVEN when you kissed me~'' teehee...
TAK TAHU kenapa SUKA SANGAT lagu ni... #keep.on.playing THIS SONG!! HELP!



COMMENTS:
--->okay... JYJ cam nak tunjuk diaorang boleh terbang! EAGLE-like dance... macam "YAY! at last we have our WINGS back!" *lompat2*
--->kenapa kena ada aksi kat fence tu? Jae! dah lama tenung baru perasan JAE looks different sebab pakai CELAK! wah! garang gitue...
--->Alamak...yang tak bes kat mata aku bila ada 'aksi' yang tak seswai untuk semua lapisan masyarakat laa...

SCREEN CAPS!

SILAU! keehee...dahi Yoochunnie nampak dulu bila wat rambut cam ni...
JAEJOONGie terkandas plak kat pagar...ahaks
JUNSU maintain CUTE even marah atau sedih 
KEEP YOUR HEAD UP!!

-
-
-
-
CONGRATZ JYJ! 
tak rugi korang keluar dari SM sebab korang ada BAKAT... harap-harap dapat masuk dalam KBS MUSIC BANK! lama tak tengok JYJ perform on TV... (last time perform CHAJATTA)
p/s: saya dah pre-order album korang...jangan bagitahu YUNHO tau...sebab TONE mahal sangat! tak mampu milik! :p

3 comments:

Fay said...

wana kita pun order IN HEAVEN jugak. tapi lambat sikit la baru bayar. :D *demi u JAEJOONG, i sanggup buat apa sahaja*

UknoWana said...

bagus-bagus! kita beli album korea 1st diorang as JYJ...hehehe

JaeNurr said...

wana sesudah kutuk dahi laki aku....n JJ mmg nmpak manly dlm MV ni...n surprise gila bila UknoWana beli JYJ iN hEAVEN as 1st album....apepun ...AKTF TO DBSK 5...