Tuesday, November 9, 2010

Meja & board....

Salam to all...
hmm... semalam buka balik folder2 yang dalam lappy... terjumpa la picture lama2 yang tak senonoh...hahah tak senonoh la sangat...tapi baru disedari bahawa diri ini seorang yang sentimental! wah!
belek2 pic terjumpa la rupa bentuk meja study aku from 1st year sampai dah final year ni... nak gelak pon ada... aigoo...
Meja study waktu first year... ngueh3 time ni minat spongebob... abg YunHo tak muncul lagi... tapi kat bilik ni la dah start dengar lagu SUMMER DREAM. Tapi tak kena halyu wave lagi...

Ni time 2nd year... time ni memang suka buat kata2 semangat kononnya...hahah... budak hingusan

jeng3... ni kerja aku bila aku tak masuk time study.... lol

eh! hahah... ni meja jepun yang aku akan guna bila aku tak dapat mood study kat meja yang Uni sediakan...muahah...

Tada!! ni meja time final year! i love pic! my obsession on photography..  

psst.... jom kita tengok board member2 aku pulak...

YNA JAEJOONGIE....
Ngee... jiran bilikku yang sangat obsessed dengan Jaejoong...haih.. 

Board KIM  MASYI... simple.. tapi bila gambar Junsu kat situ nampak berseri...heheh...

 lepas ni aku nak snap board JaeNuur plak... kekeke....

2 comments:

ashie023 said...

oh teringat meja aku jaman maktab,..weeee..hehhee..gambo2 silverchair ngan green day dirampas warden setiap kaki spot check..wahhahha....aku memang kantoi bahagian board..

Fay said...

ehh saya ada pesaing nampak.

*meja tade ape2. haha! rasa semak bila bergantungan macam-macam benda*