Saturday, November 6, 2010

Korean Cuisine! @Mid Valley... MUST try!

Salam to all!!
hari ni aku rasa sangat DOWN bila several paper aku tak dapat perform well! so aku ambil keputusan nak rilek2. tup2 Kak Ros ajak keluar pergi cari barang kat Jalan Hang Tuah... tak rancang, singgah solat kat MID VALLEY... mula-mula nak singgah kat PIZZAHUT coz tringin nak makan Spagetti n mushroom soup... tapi sibuk pulak nak cari WASHROOM... jalan2 sampai food court. sungguh teruja bila nampak signboard KOREAN RESTAURANT... terus buka menu kat depan tuh... tapi tak sure HALAL. jalan terus lagi, ada 1 tempat tulis KOREAN CUISINE... terus ke kaunter... Kak Ros cari Jum jung Myun (ala2 laksa) tapi abis, so kami oder
Bee beem bap RM14.65
(beef & chicken)
Daebokki (RM10.40)

Honestly! rasa memang sedap! sesuai dengan tekak Melayu... excited sangat makan sampai terbakar lidah coz panas gila! servis kat kaunter memang first class! Chincha Moshitta!
but sesapa yang tak suka makan nasi, jangan amek bee bim bap coz memang kenyang tak hengat!

jangan lupa gaul semua dengan sos! Makanan untuk orang tension...
Kak Ros...thanks a lot!
Jjang!
#kim chi memang tak seswai dengan tekakku! tak nak Kim Chi! soup rumpai laut best!

3 comments:

Hana said...

sedap nyer...tgok gmbr pon dh tau best nyer cm mn...sy pon x suka kimchi sbb kimchi masam...

UknoWana said...

hana: 2la... msam2 pedas sket... tp kna try la kat mid tu... bes!

Hana said...

pernah mkn kimchi tp bkn kt mid...sy mkn kt secret garden jb...mkn daging bnyk2, pas 2 balut ngan salad...hehe...best nyer