Saturday, November 6, 2010

Haircut! new look...

Salam to all...
take a look of their new hair cut... honestly aku tak suka style rambut YunHo... nampak muka dia lagi panjang...
Dah bersedia nak g PLKN eh? heheh...

YunHo new haircut...

Lupa pulak Abang nak blakon citer POSEIDON... 
siap dapat watak OH YUN JAE!  eww... jeles saya sama JAEJOONGIE! 
Tapi kan... kalo kita dating nanti abang pakai macam ni ke? uih... tak sanggup!


 adik Changmin (padahal sama umo) pun nampak cam singa dah :p
Micky-sshi...hmm tak berani komen lelebih...

Junsu-ah! merah bebenor rambutnya!
er...ni maintain cantik...hehe...flower boy

3 comments:

Nana Jae said...

Changmin walaupun sama umur tapi dia lebih tua dari kita. so kene panggil oppa ke?

*ada yg kena marah dengan Jaejoong ni*

humm sekarang ni musim diorg tukar fesyen rambut kot. Abang Jaejoong pun dah ubah style dah. Eh Changmin hensem la dengan rambut baru!

Oh Yun Jae....... serius jeles sama Yunho ni.

UknoWana said...

Wana tua dari Changmin even bulan yg sama. heheh... dongsaeng la tuh kan... jae tuka rambut? tak prasan...

Nana Jae said...

ada dia tunjuk gambar rambut dia kat twitter. rambut je lah. hahahaha