Wednesday, July 7, 2010

Hallyu Waves Hits my Kampung!

maybe lambat dari tempat-tempat lain, aku pon baru perasan... mula-mula aku perasan time ikut maksu pegi aerobik. Warming up macam biasa guna lagu Halo... Pastu continue dengan lagu Just Dance yang stepnya agak-agak nak lucut lutut aku ngikutnya. pastu, ahjummas tu start menari lagu Sorry-Sorry by SuJu... apa lagi, mata aku yang mulanya mengantuk celik luas! hahaha... mantap argh! bila Sorry-Sorry di aerobikkan.after Sorry-Sorry diowang continue dengan lagu 2NE1... step tuh aku tak dapat ikut coz banyak sangat. tapi yang paling sexy waktu step Nobody! simple, tapi movement dia comey!
balik tu aku cerita kat my mom,
my mom said..."maksu ngan geng2 dia memang biasa nari dari sekolah, dari mai pi lah muzik camna pon, memang dia buley buat"... owh... patut la lendik je waktu nari. Last class da start lagu Chocolate Love...tapi aku tak dapat join...waaa... ni semua maksu la, janji nak pi, alih2 tak jadi... huhuhu

1 comment:

Fay Nana (Cik Fana) said...

hahaha! hallyu wave dh mula melanda radio malaysia pun. :D