Wednesday, June 16, 2010

soul-fighter!

salam to all!
wah...wah... tetiba jer nk story about soul-fighter...
sedar x korang yang dalam ramai2 kawan korang ade sorang dua yang bila korang jumpa mesti korang akan bertekak. tapi dia bukan musuh la...hahaha...

budak yang nama WANA ni ader 2 orang SOUL FIGTHER dia... aish... memang kalo kami jumpa... orang akan kata kami gadoh...kekeke... bukan ar.. baiklah...

SOUL- FIGHTER 1:
nama online: EZA
dia nih memang akan bertegang urat, bertikam lidah dengan aku dulu dalam segala hal... kekeke...aku pon kadang memang suka suh dia tegaskan pendapat dia, tuh yang slau je xsetuju dengan pendapat dia... aku nak tengok setakat mana kemampuan dia bagi hujah... cz she is very good in debating.. tapi dia ni salu byk tanya... aigooo...kadang2 rasa nak debik pon ade.. kalah polis! kekeke...

to EZA: thanks for being such a good friend! aku taw ko banyak termakan ati ngan aku, tapi aku pon nak ko tahu yang aku sayangkan kau and you are one of my precious! thanks for everything!
 wana & eza
SOUL- FIGHTER 2:
name online: jaenuur
mungkin cara kami bercakap agak kuat & menyebabkan orang ingat kami gaduh.... tapi dia ni pun salu jer nak bangkang cakap aku...aish... kadang2 apa yang dia cakap tuh xbetul faktanya.. tapi stil nak menang jugak...weyh.. salah orang la kan?? aku pantang kalo ape yang aku cakap betul orang bangkang2...kekeke.. tapi ni salah satu sebab la yang wat kami rapat.. she is a good company...walaupun mukanya yang ala2 serius tuh boleh menyebabkan mood aku songsang... tapi kadang2 aku bley nampak dia ikhlas and innocent sebenarnya...

to Jaenurr: Aku sangat enjoy & suka berkawan dengan hang (keluar utara loghat)... aku harap hang pon macam tu jugak... Harap jangan amek hati ye, aku sangat lah terbuka utk diskusi apa2 walaupun kadang2 akuni blur, tp telinga aku still dengar apa yang ang cakap, mybe eye contact je tada (saya pemalu orangnya :P ) thank you for everything!

Nurul & Wana

Semoga Allah memelihara UKHWAH ini... kerna PERSAHABATAN yang terjalin ini kernaNya... 

soul-fighter!

4 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

hero! :D

JaeNurr said...

terharu...sob..sob...sob...
ni yg wat I suke kawan ngn U,
kalau cakap kuat2 msg cepat sampai,respon cepat dapat..x gitu...

marshmallow lolipop said...

wana..terharu..thax coz jadikan aku as ur soul fighter...wpun kite gadoh mulut tp aku suke coz kite bkn gado betul2...n suke bertekak..xde la nk hypocrite..huhuu n thax bg japanese set sudu n chopsyick.. sarahanda..

UknoWana said...

eza.. thank jugak cz byk sabo dgn aku. hehehe...ak bg sudu kecik cz ko kan tgh diet xleh makan byk2 kekekeke