Friday, June 4, 2010

UknoWana-JaeNurr meets HURUL AINI...

salam to all...
wah... sempat lagi aku berblog even maseyh banyak keje dok tunggu... works plz wait for a while! i'm updating my blog..kekeke...

3rd June 2010
i met my first blogger mate! hahaha.. rabun date, pernah tengok picture dia, tapi seriously memang lain la kan dr kat luar...tapi kejap sangat! tak puas nak sembang lebih2 cz masing2 ada agenda lain, i got meeting @8.30pm, kena catch last bus kul 8! huhuhu.... okayh.. mari start cita... ktowang plan nk jumpa sebulan yang lalu, cz i wanna bring her to DBSK stuff stall at TIMES SQUARE... tp due to her flight & hotel to check-in, we met @5pm.. btw i would like to express my honesty regards to JAENURR! cz sudi teman aku seharian di TIMES SQUARE. Dia paling banyak shopping...hehehe... back to the story, after HURUL sampai, ktowang terus bwk dia pegi kedai tuh & HURUL bli t-shirt "do U-KNOW!" waaa...JAENURR bli kipas MICKY! aku? bli angin jer...da abeh shopping, ajak g cc, nk transfer drama la pulek... ape! PC kat situ L.E.M.B.A.B! aku xdpt gak HEADING TO THE GROUND... Tp xper, as long as i can meet HURUL AINI pon da ok!
waktu nk balik pulak, aku cam gelabah sket cz route yg aku datang tuh xbley nk lalu cz ujan... mau xmau, aku kna amek MONOREL! menda yg paling aku nk AVOID! Thanks to JAENURR! She is really calm, has so many plan yang time tuh memang aku da BLURR! tahap A! sorry HURUL! WANA mmg blur gilos!
we share something in common!
hurul: pink + jaenurr:coklat +uknowana:putih

3 comments:

JaeNurr said...

thanx sebab ajak den g jumpa Hurul..
thanx sebab teman den shopping..

moral of the day..jangan p cc kt times squre...kedai ja gempak,nk masuk pon takot, sebab cantik sangat,tapi pc hampeh...lembab cam kura-kura...nk trasfer movie yg x sampai 1g kena tunggu 30 minit, sabour jerr lr...

btw,i get what i want...Oh Happy Day...Terima Kaseh kt UknoWana dan Hurul Aini.

Fay Nana (Cik Fana) said...

haha bila nak jumpa saya? TIMES SQUARE tu tempat permainan kita. :P ehh tapi saya tiada di kl sekarang. :P

UknoWana said...

jaenurr: i owe you lotsa things! jgn serik kuar dgn ak taw

fay: nant kita jmpa set time.. insyaAllah..