Sunday, September 19, 2010

Selamat bertunang!

salam to all...
hari rabu lepas 15 sept 2010, Farah bertunang! hahah... macam tak percaya bila adik sepupu rapat aku da bertunang! semoga cepat ke jinjang pelamin! hmm...yang besnya, cousin-cousin aku yang lain pon balik jugak, and we are having fun. chit-chatting, yang paling tak leh blah, bergambo... 1 pose 4 cameras, semua nak abdikan kenangan yang sukar diulang semula... another thing yang aku excited, bila aku dapat main dengan niece aku... she is so cute! NISHA... she will call me ANJANG... GELARAN ni aku amek dari mak ayah aku, hehehe...

No comments: