Saturday, July 11, 2009

macam peluru!




Salam 2 all kaa…
Bukan nk crita pasai snapang M16 ke hapa. Jz tringatkan budak yg aku smpat mgasuh tyme cuti aytu… Ya Allah… active tahap dewa la… kita ke kiri, dia g kanan, kita tunjuk ikan… dia akan ckp tu ayam… udang pon panggil ayam… kecik jer bdk ni..tapi kalo bab2 nk sepak, tampar, gigit serah kat dia… ngek xngek la.. abes bunga plastic yg bulat dia cabut pas tu baling smbel ckp ‘ball….ball…’ dinding xyah crita la.. da jd papan itam dia… pastu bley wat terkejut plak bila owg jenguk dia wat apa… nasib cat dinding tuh bley padam tulisan…ha3… adik2… dia bley senyap bila tidor n tyme wonderpets! Apa yang penting? Kerjasama! Ha3…masa ni la kalo nk mkn nasi @ solat @ nap... tp xdnafikan…he is really FUNNY!

p/s; His love song = satu2 saya sayang ALLAH,
dua2 sayang RASULULLAH
tiga2 sayang mama ayah
1,2,3 sayang SE-MU-A-NYA!...
Hhee… ak train dia spy kenal Allah n takot Allah…so nant practice with ur future children…

1 comment:

miss_eliana said...

bagos2..
budak2 ni mmg kena train awal2 mende2 gni.. huhu~