Saturday, July 11, 2009

bisul datang agi!!

Salam to all….
Da lama xpost kt blog nih… ye la.. kt kampong xda tenet…kampong la sgt..
Kalo u all nk taw… cuti aytu den diserang BISUL! Bosan betul…ni kali ke-2 kna..sakit hanya Allah yg tahu… my mom bg petua, letak bunga rumput (bli kt kedai ubat cina) Alhamdulillah, smakin lama, it getting bigger and bigger, til 1 day, jz darah jer kumpul seketul kt situ and my mom suh I pecahkan…jgn memain…aku jd doctor.. yg peliknya, bila pecah, jz darah kuar, yg ijau 2 xnk kuar even tekan byk x… xbley jd ni.. g farmasi, dia bg ubat ngn iodine utk dressing luka… skali lagi jd doctora… esknya bila buka balutn 2, eiii… menda yg ijau tuh kuar cam ulat buah..Nak muntah!!! Berlubang la kaki ku…skunk ni da trttp sket lubang tuh… kna pantang makan la… apa2pon anggap ni dugaan la…

p/s: mama kata “dok jaga SANGAT tu yg jd mcm2 tuh… apa menda pon kalo OBSESSED.. it’s gonna b worse”
kalo jaga… lagi teruk ma oii..hmmm..

No comments: