Wednesday, May 13, 2009

soalan CEPU-GANGSA

salam to all,

2-3 hari lepas, kak Sai' ad tnya soklan...

"byk2 skil dlm dunia nih, u nk skill aper?"

dlm 'kesibukan' sidai baju, aku pon pikir la, then aku ckp aku nak writing skill. Coz aku sgt weak dlm nk terjemah ekspresi perasaan, pendapat dan impian aku melalui tulisan. kalo korng perasan dlm blog nih, aku cuma post gmbar jer, jaramg la aku nk komen lebih2. kekurangan yg amat merugikan. nk cari la tok guru utk improve writing skill aku.

(time skulah dlu pon pling aku menci subjek penulisan, org tulis 4-5 pages, aku 2 pages tuh dah byk la tu...bangga xdak dah.. tp kalo time nk jd tukang karot tuh, aku pling pjg la amek masa, smpai kengkwn aku terkucil lah.)

No comments: