Achiara & Manse

Salam all...

Pernah tak korang rasa sedih kehilangan haiwan peliharaan?

Bagaimana perasaan korang?

Rasa biasa " alah... lumrah la tu"

Rasa sedih "kenapa pergi dulu?" ececeh

Straight to the point please!!


Okaylah, akak ada bela dua ekor kucing tempatan. Akak namakan Achiara (Sempena drama Korea Achiara's Secret) dan Manse ( Macam pelik nama tu untuk kucing betina kan... actually Manse means Long live or Free Spirit) *memang free spirit, buas kot!

Last week Achiara mati sebab kena langgar. Achiara ni memang sejenis kucing yang baik, masa kecik-kecik dulu bila bagi mandi tak penah bunyi, dia redha ja. Achiara kena langgar depan rumah. My mum was very sad. She cried all day long.

Kenapa aku pun rasa sedih? Bila tengok gambar Achiara dan ingat keletahnya air mata laju ja mengalir, rasa loser sangat! hahahah


We are focusing on Manse, now she has a privilege to enter our house. Pity Manse, she keep searching for Achiara.

Manse! Be strong.

Himnaeyo Manse!

Goodby Achiara, Please wait for us during Mahsyar... Help us to get in Jannah



Comments

Popular posts from this blog

ASTRO oh ASTRO