Sunday, January 2, 2011

Unplanned...

Salam to all...

Aku tak pernah plan untuk ini:

EXTERNAL HARD DISK!
Woah! aku tak pernah plan untuk beli benda ni. tapi apa yang buatkan ku ambil keputusan untuk beli pun aku tak tahu. kebayakkan student memang dah ada external hard disk ni berkurun manadoq (sangat lama), aku agak ketinggalan untuk gadget seperti ni. maybe sebab aku punya hard disk laptop selama ni tak pernah sampai tahap MERAH kot. ngehehe...its trendy maybe... everyone got it, i must have it.
I text message to my dad:
Me: Abah. I bought external hard disk. it cost RM189. 500gig.
Abah: Okay. Fine
Me: Here the picture of my hard disk (sending MMS)
Abah: Okey. jaga elok2.
Me: Neh. algesumnida.

kya... takutnya nak bagi tau Abah. I told my Mom first. She approved! jadi belilah!
What shud i do next? Jangan Makan... erti kata lain, ikat perut...heheh... tak mungkin.

3 IDIOTS
muahahah... malu nak mengaku baru tengok cerita ni. Sebelum ni ramai yang persuade aku untuk tengok movie lakonan AMIR KHAN & KAREENA KAPOOR ni, tapi aku tak layan sebab mula-mula macam jijik jer cerita ni. rupa-rupanya...sangat best! tema yang di angkat FRIENDSHIP, FAMILY, LOVE... we can sea the real life of people. Bukan sahaja di India, but it is applicable to ALL! terfikir bila Malaysia boleh keluarkan cerita berkualiti cam ni. Macam cerita KOREA, HINDUSTAN pun tak lepas dari CLICHE script and scene. Tapi banyak VALUES yang tutup keCLICHEan itu.

5 comments:

ashie023 said...

ambe ske cite 3 idiots....sedih gler..sob sob...

wah cakap ngan abah bahasa korea...paham ke tuh?/ahahahhaa

ashie023 said...

ooo lupa nak cakap...madhavan tuh hero tamil peberet ambe, tp dier dah banyak blakon cite hindi..tp xpelah..ahhaa

UknoWana said...

patotlah abah tak balas balik, dia tak paham...ngueh2... owh! patut cam pernah tgk Farhan tu... hero tamil

'Izzati Hidzir said...

weii hg membuatkan aku nak beli satu plak.. hehehhee//

UknoWana said...

zati: bli weyh...kwn aku pon bli utk kali ke 2