Thursday, February 5, 2009

Lompat si katak Lompat!

haa.. skunk ni bkn katak je lompat, MP pon lompat jugak.. katak, kalo kita letak dlm balang, dier sti akan lompat dan terus melompat smpai 1 tahap bila balang 2 dibuka, katak 2 akan melompat setinggi yang mungkin.. tinggi mana? ha.. sekuat tenaga dia la.. tapi bukan kita nk kira tingginya, yg perlu kita nk tgk, apa akan jd kt dier pas tu, mampuih ka, idop aman ka.. kalo naseb bek dia dpt la kuar dr balang tu dgn slamat, tp kalo in-rush and kuat sgt myb katak tu go beyond its limitation and its gonna face consequences of being too enegetic.. ha3.. boley x apply ni kt MP yg ska lompat2 ni? hmm.. pikir2.. kalo xda pendirian naper nk jd wkil rakyat? menipu rakyat jer... tipu dosa, akhirat siksa..(adik slalu ckp)

No comments: