Friday, February 3, 2012

woot-woot! 24 sudeyh!!

Salam to all...
Alhamdulillah... hari ni genap 24 tahun umurku. Terima kasih Allah, sebab beri peluang untuk hidup lagi. Bila berganjak ke usia 24 tahun, rasa semakin tua dan semakin beransur dekat dengan KEMATIAN... (peringatan untuk diri sendiri)

Umur 24! Sejujurnya, waktu sekolah menengah dulu, aku rasa begitu lama untuk sampai ke usia ni, tapi sekarang bila teringat balik, rasa macam baru semalam aku sambut SWEET 17! hahaha...

Bye the way... this year lain sikit sebab aku sambut BIRTHDAY hari bekerja, siap buat OT lagi. 1st time aku buat OT, time birthday pulak tu... kekeke, mujur 1 jam ja. Abah pulak pergi SARAWAK, so tak dapatlah nak keluar makan celebrate.

SURPRISED!!
Aku ada 2 surprise hari ni, mula-mula kat office... time nak balik diorang bagi kek sebijik. HR kat sini memang allocate budget for  birthday cake for each worker. Aku ingat tak dapat sebab aku belum confirm. Tapi diorang bagi jugak.
Bawak balik cake senyap-senyap sebab nak surprised kan Mak su dan yang lain. *sedih... depa tak wish pun birthday*
Sampai kat rumah maksu, dengar lagu "SAENGIL CHUKA HAMNIDA~" versi budak comel tu nyanyi... aku blur lagi... rupa-rupanya, diorang pun beli kek jugak!
Petang tu kami celebrate, makan kek dengan nasi lemak.

 cake from mak su

from office

#simpleTAPIsangatMENYENTUH.. :)

Nak hadiah ni buleh??

 tapi Inche Yun Ho dalam mimpi pun tak pernah masuk... cemana? :p


I'll wait for you...


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

2 comments:

ashie023 said...

SAENGIL CHUKA HAMNIDA wana... 3 feb ke??..belated behday..

wana masih update Go Forum ke??

UknoWana said...

tq unnie! hehehe... dh lama xjengah GO Forum...