Tuesday, February 22, 2011

Spring Potatoes Cafe

Salam to All~

Macam mana nak gambarkan perasaan GEMBIRA aku bila dapat jugak makan2 kat tempat hangat diperkatakan member2, SPRING POTATO CAFE!
Tak rancang pun sebenarnya nak makan2 kat sini, alang2 kluar beli barang2 barang and ado driver nak bawak, apa lagi seronok la pusing area Gombak tuh...

Tengok keadaan dari luar, biasa jer...memang betul2 muat 50pax la...
Bila dah oder makan2 tu, waiter kat situ kasi Marker pen kat kitorang, biasalah... jadi artis jap...
Kum Bang Shin Ki~ biarpun tak cukup korum, aku sematkan jugak nama kat situ..
U.KnoWana pun nak SIGN jugek~ tapi jangan tak tau... budak2 laki pun minat korea...
SNSD gitu~ peminat SOO YOUNG ngan YOONA ke? hahah hootz~
Baek! Jom tengok pulak apa yang kami pilih untuk makan hari tuh...
macam biasa... BIBIMBAP, JAJAMYEON & KIMBAB! opps~ lupa SPRING POTATO barbeque
uri driver~
burp... after eating~
credits to Helmy~

bila nak balik... my friends Shout... ALYUNO! hah...YunHo? Audika??
alyuno~ wootz2 butik pengantin lagi...
KENYANG PERUT SUKA HATI~ Tiba2 Barak ajak g ICEROOM... never heard bout that b4... ikot jep dah orang nak belanja...

We ordered these~
exclusively for barak~ heheh
Ice-cream ni tasty... tapi..
macam isi ayam kat dalam bihun sup! lolz
Penemanku itu hari~ NurMicky. TaecWani, Barak & Helmy... chingu! jeongmal Komapwo!

Argh! takleh lupa masam nya~
mani mogo oppa~

2 comments:

Nadia501 said...

Aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Jelesnya korang dah makan kat situ!!!!
Akan ku pergi jugak suatu hari nanti. hahaha

Since situ je yang orang melayu bukak restoran korea kat malaysia ni so jd tempat yang wajib pergi. hahaha. Err ada terserempak dengan owner kedai tak? yang lelaki tu? Orang korea pure tuuu.hehehe.

'Izzati H. said...

kat mana wei?? area gombak eh??