Saturday, October 23, 2010

UnTiTLed

Salam to All...
rasa macam lama dah tak updet blog ni... tak tahu kenapa tak dapat nak upload photo.
exam week is coming...semua student will be in unstable mood for sure. say NO to STRESS!!!
lately, aku banyak habiskan masa dengan assignment. maklumlah minggu submit assignment jugak.

JYJ showcase in Malaysia....
woah! itu yang aku buleh expresskan bila tengok video2 exclusive dr Jaenuur & Kimasyi! tambah2 foto2 extra exclusive dari 2 stalker amatur yang dah upgrade diri diorang jadi semi-pro...hahah....good job chingu-ah.
Trip to Korea!
postpone till 19th April 2011..
yang tak besnya... flight tix + Package to Korea dah naik! kalo dulu we can get it for RM2100 per person, skrang paling murah RM2500... mmg ada yang pergi dgn RM4k.. tapi untuk student RM2500 tu dah mahal... pagi tadi dapat surat dari PROTON. diorang tak dapat nak Sponsor kami... Sedih!!!
Benda jadi lagi rumit bila ramai yang nak tarik diri disaat-saat akhir. itu memang menyakitkan hati. kalau ikut emosi, aku memang nak surrender. tapi bila bayangkan wajah-wajah yang bakal ketawakkan aku, tiba-tiba semangat naik memuncak... tambah-tambah bila nampak muka YUNHO ;p... i do belief Allah will help me! InsyaAllah!
 promise ring! hahah

credit to: as tagged

1 comment:

xXrucciXx said...

uuuu 2500 murah kot.. naaakkkkk!!!
hahahahahh